
Wilde gans voor de chefkok
Gewilde Gans met de complimenten voor de Chef
Een uitkomst voor restaurants met voorkeur voor de biologische keuken. Voor streekgerechten en klassiekers die alle gasten lekker vinden.
Wij krijgen leuke complimenten over onze manier van konfijten, roken en stoven.
Je kunt deze bereiding overslaan en met Gewilde Gans prachtige (streek)gerechten creëren.
De PEPER is een volle basis-stoof. Alles is gevacumeerd en nagegaard, dus lang houdbaar.
Naar wens verpakt en volgens de wet geëtiketteerd.

Je kunt deze bereiding overslaan en met Gewilde Gans prachtige (streek)gerechten creëren.
De PEPER is een volle basis-stoof. Alles is gevacumeerd en nagegaard, dus lang houdbaar.
Naar wens verpakt en volgens de wet geëtiketteerd.

Wij staan open voor alle suggesties.
Vraag gerust een proefpakket aan.
Stuur ons een mailtje of bel ons voor de prijzen.
Reken op 3/5 bout/filet per kilo.
Voor extra receptuur kun je kijken op www.lekkerwildegans.nl
Vraag gerust een proefpakket aan.
Stuur ons een mailtje of bel ons voor de prijzen.
Reken op 3/5 bout/filet per kilo.
Voor extra receptuur kun je kijken op www.lekkerwildegans.nl
BOUT (1 à 2 personen)
24 uur gemarineerd daarna langzaam gegaard in ganzenvet en gevacumeerd.THT drie maanden
ROOK (4 à 6 personen)
Filet eerst gepekeld daarna langzaam gerookt op hout en gevacumeerd.THT drie maanden
PEPER (op aanvraag)
Gemarineerd ganzenvlees in rode wijn langzaam gegaard met kruiden, een vleugje chocola en gevacumeerd.THT 1 maand
Alleen in wintermaanden
RILLETTES (op aanvraag)
Wilde gans (60%) met varkensvlees 24 uur gesudderd in bouillon met toevoeging van kruiden en ganzenvet. Te gebruiken als een paté.THT drie maanden
Korting voor restaurants en instellingkeukens
Vanaf 10 kilo speciale prijzen voor horeca en instellingskeuken. Bel ons.